82-річний медіамагнат Руперт Мердок стане найбагатшим нареченим планети

82-річний медіамагнат Руперт Мердок стане найбагатшим нареченим планети

82-річний мільярдер Руперт Мердок розлучається з дружиною після 14 років шлюбу. Мердок розлучається з третьою дружиною, китаянкою Венді Денг.

Джерело: Відомості

82-річний мільярдер Руперт Мердок розлучається з дружиною після 14 років шлюбу. Мердок розлучається з третьою дружиною, китаянкою Венді Денг. Він уже підготував відповідні документи для шлюборозлучного процесу. Аспекти, пов'язані з процесом розлучення, вирішують юристи подружжя, яке тепер живе окремо. Останні півроку вони практично не спілкуються і максимально уникають контактів, передає «Сегодня».

При вступі в шлюб пара уклала шлюбний контракт, проте його подробиці невідомі. Передбачається, що Мердок збереже контроль над News Corporation. Відомо, що другій дружині він залишив 1,7 млрд. доларів.

Можливі причини, за якими 82-річний мільярдер після 14 років шлюбу вирішив залишити Венді Денг, викликають спекуляції в пресі. Ряд нью-йоркських радіостанцій, розмірковуючи з приводу розлучення, нагадали, що Руперт Мердок, багатство якого оцінюється в дев'ять мільярдів доларів, незабаром стане найзаможнішим холостяком у світі. Настільки вигідна партія може привернути увагу значно більше юних жінок, ніж його третя дружина, що прагнуть до красивого життя. Тому не можна виключити прийдешній четвертий шлюб мільярдера.

Про розлучення Руперта Мердока стало відомо через два дні після того, як акціонери медіахолдингу схвалили план з його розділом на дві незалежні структури — оновлену «Ньюс корпорейшн» і «21 століття Фокс». План повинен бути реалізований не пізніше 28 червня. Мільярдер збереже контроль над обома компаніями.

Руперт Мердок має двох синів і чотирьох доньок, дві з яких — від Венді Денг.

Loading...