Меланія Трамп: сім цікавих фактів із життя майбутньої першої леді США

Меланія Трамп: сім цікавих фактів із життя майбутньої першої леді США

З модельного бізнесу - в Білий дім.

Джерело: Відомості

Підсумки президентських виборів в Сполучених Штатах досі обговорює весь світ. І хоча інавгурація Дональда Трампа відбудеться лише в січні 2017 року, його дружину Меланію Трамп уже називають найсексуальнішою першою леді в світі. Журналісти вирішили з'ясувати, як складалася доля Меланії Трамп, що вона любить і як зберігає свою красу.

Кинула університет

Меланія вчилася у Люблянському університеті за спеціальністю архітектура і дизайн. Правда, недовго. Закінчивши перший курс, дівчина вирішила кинути навчання і переїхала в Мілан, щоб почати модельну кар'єру.

Була брюнеткою

Меланія Трамп висвітлює волосся - зараз у новоспеченої першої леді США світло-каштанові локони зі світлими пасмами. Однак так було не завжди. На початку своєї кар'єри Меланія була брюнеткою. І саме з таким кольором волосся вона відображена на перших оголених фотографіях.

Не соромилася

Меланія ніколи не боялася відвертих фотосесій. Під час свого модельного минулого вона із задоволенням позувала для чоловічих журналів. А в 2000 році майбутня місіс Трамп отримала титул «Міс бікіні» журналу Sports Illustrated. Правда, після заміжжя Меланія припинила оголюватися перед камерами.

Виявляла ініціативу до знайомства

Ходять чутки, що саме Мелані першою підійшла до Дональда Трампа. Майбутнє подружжя познайомилося в 1998 році під час однієї з вечірок на Манхеттені, на яку мільярдер, до слова, прийшов не один. Однак це не зупинило амбітну красуню, і вона сама попросила у бізнесмена номер телефону. Втім, інші джерела стверджують, що все було з точністю до навпаки, і це Дональд використовував всі свої зв'язки, щоб дістати контакти моделі, але ця версія з'явилася пізніше.

Зріст Меланії - 178 сантиметрів

Бажання стати моделлю виникло у Мелані не випадково: дівчина була досить сором'язливою і навіть не думала про подіум, але під час навчання в університеті її помітив фотограф Стане Єрко і запросив в свою студію. Трохи пізніше він зізнавався, що саме зріст Меланії привернув його увагу.

Любить морозиво

Навіть в 46 років Меланія Трамп може похвалитися прекрасною фігурою. Однак модель стверджує, що ніколи не зверталася до пластичних хірургів. За словами дружини новоспеченого президента США, секрет її стрункості простий - вона любить спорт і вважає за краще харчуватися правильно. Втім, і у Меланії є свої слабкості: зізнається, що жити не може без морозива.

Змінила своє прізвище

Загальновідомо, що дівоче прізвище Меланії - Кнавс. Однак не всі знають, що після переїзду в Нью-Йорк починаюча модель вирішила її трохи змінити і з 1996 року просила називати себе Меланією Кнаус - дівчина була впевнена, що для американців це звучало звичніше. Втім, після заміжжя Меланія взяла прізвище свого знаменитого чоловіка.

Loading...