Трамп про вибори: його перемога для світу може стати ще більшою несподіванкою, ніж Brexit

Трамп про вибори: його перемога для світу може стати ще більшою несподіванкою, ніж Brexit

Кандидат від "Республіканської партії" не довіряє соцопитуванням, які пророкують президентське крісло Хілларі Клінтон.

Джерело: Відомості

Дональд Трамп упевнений, що його перемога на президентських виборах в США стане для світу ще більшою несподіванкою, ніж Brexit, в можливість якого багато хто до останнього відмовлялися вірити. Кандидат від "Республіканської партії" неодноразово заявляв, що давно не довіряє соцопитуванням, які наполегливо пророкують президентське крісло Хілларі Клінтон. Хоча на випадок поразки у нього вже теж є ідеї: Трамп має намір стати телезіркою.

"Це останній раз, коли нам надається шанс виграти. Повірте мені, що це так. Така блискуча робота, ми повинні всіх об'єднати. Ми повинні піти і проголосувати. Це буде як Brexit, ви побачите. Повірте мені, так і станеться", - заявив Дональд Трамп на зустрічі з виборцями в Ньютаун, штат Пенсільванія.

Раніше Трамп говорив, що якщо програє, не визнає підсумки виборів. Для Хілларі Клінтон це означає пряму загрозу американській демократії, про що вона заявила, виступаючи в Клівленді, в Огайо - ключовому штаті, без якого в останні роки жоден республіканець не вигравав президентські перегони.

"Я хочу дещо сказати людям, які, хотіли голосувати за мого суперника, але зараз сумніваються. Я знаю, що у вас все ще є до мене питання. Я поважаю це і хочу на них відповісти. Я хочу заслужити ваш голос. Я хочу добитися до всіх американців - демократів, республіканців, незалежних. Я думаю, що Америці потрібен кожен з нас", - сказала Гілларі Клінтон.

Вибори в США відбудуться 8 листопада. Згідно з останніми соцопитуваннями, розрив між Клінтон і Трампом за останній тиждень скоротився з семи до чотирьох пунктів.

Loading...