Жінку в буркіні намагалися роздягнути на британському пляжі (відео)

Жінку в буркіні намагалися роздягнути на британському пляжі (відео)

Натовп прийшов на допомогу постраждалій.

Джерело: Відомості

Питання про заборону буркіні у Франції викликало потужну реакцію по всій Європі, повідомляє EuroMag.

Творці YouTube-каналу Trollstation після численних дискусій вирішили внести свою лепту в дебати. Вони провели соціальний експеримент і зняли його на відео. Їм хотілося дізнатися, як відреагують британці на те, що поліцейський змушує жінку зняти буркіні.

Переодягнений в поліцейського актор підходить до «мусульманки», також переодягненої актриси, і голосно просить її встати і зняти буркіні.

«Ви не маєте права носити це на пляжі. Ви виглядаєте як терористка. Я боюся, ви носите це, тому що ви пригнічені», — каже дівчині «поліцейський».

Після того, як дівчина відмовляється що-небудь знімати, «поліцейський» силою намагається зняти з неї частину костюма. У цей момент розлючений натовп із 12 осіб приходить їй на допомогу, повідомляє The Sun. Відпочивальники відразу ж відокремили поліцейського від дівчини, відчитавши його, що так робити не можна і що це «дискримінація».

Після того, як актори розкрили, що це соціальний експеримент, одна з жінок починала плакати, кажучи: «Я так рада, що це виявилося неправдою!».

Loading...