П’яний росіянин вбив рятівника своєї потопаючої дружини

П’яний росіянин вбив рятівника своєї потопаючої дружини

На Байкалі п’яний житель Бурятії накинувся з ножем на компанію хлопців, які допомогли врятувати його дружину, котра тонула .

Джерело: Відомості

Один з чоловіків отримав ріжучий удар в підборіддя, другий — в стегно і пізніше помер від втрати крові в лікарні, повідомляє видання dp.ru. Підозрюваний був затриманий, він пояснив слідчому, що діяв з метою самооборони. За фактом вбивства порушено кримінальну справу.

«Якщо версія потерпілої сторони підтвердиться, то діяння підозрюваного чоловіка буде вважатися не тільки злочинним, а й досить аморальним — це обставина може істотно вплинути на розмір кримінального покарання», — наголошують слідчі.

За інформацією слідства, в суботу ввечері підозрюваний разом із дружиною розпивали спиртне на березі Байкалу, а потім пішли купатися. Незабаром дружина винуватця інциденту почала тонути і покликала на допомогу. Відпочивали поруч молоді люди кинулися в воду і допомогли чоловікові витягнути жінку на берег.

Незважаючи на те що підбігли врятували життя жінці, підозрюваний на тлі алкогольного сп’яніння почав кричати, лаятися, штовхнув одного з помічників, втік до своєї стоянки, схопив ножа і зачаївся. Коли молоді люди підвели жінку до стоянки, чоловік вискочив їм назустріч з ножем в руці і завдав двом поранення.

Молодих людей відвезли в лікарню. «Один з них втратив багато крові, оскільки ножем у нього була пошкоджена стегнова артерія. Через деякий час він помер в хірургічному відділенні лікарні», —  підтвердили слідчі інформацію про смерть потерпілого. Другому постраждалому надали медичну допомогу, його життю нічого не загрожує.

Loading...