У Мюнхені терорист відкрив вогонь у торговому центрі (відео)

У Мюнхені терорист відкрив вогонь у торговому центрі (відео)
Терорист веде вогонь по мирних жителах / Фото: rafi latschoo / YouTube

Терористи знову атакували Західну Європу.

Джерело: Відомості

У торговельному центрі Olympia в Мюнхені (Німеччина) пролунали постріли. Поліція підтвердила повідомлення про загиблих, є поранені, інформує NewsRu.

Точної інформації про кількість жертв наразі немає. За інформацією німецької газети Bild, загинули 3 людини. Водночас, видання Focus повідомляє з посиланням на джерела в правоохоронних органах, що загинули шестеро людей. Таку ж інформацію поширює і агенція AFP. Натомість, газета Muencher Abendzeitung зазначає, що внаслідок стрілянини 15 людей загинули, кількість постраждалих – невідома. Німецький телеканал NTV говорить про 10 загиблих. На кадрах телеканалу видно десятки машин «швидкої допомоги», інформує агентство RFI.

Як стало відомо, стрілянина у Мюнхені почалася у закладі швидкого харчування McDonald's у торговельному центрі (ТЦ) Olypmia близько 18.52 за Києвом. Таку інформацію підтверджує речник мюнхенської поліції Томас Бауманн.

В Мережі вже з’явилися відеозаписи з місця події. На одному з них видно, як нападник веде вогонь по мирних жителях на вулиці містаю поруч із торговим центром.

Агентство Reuters повідомляє, що район навколо торгового центру оточений поліцією, яка проводить масштабну операцію і просить місцевих жителів не виходити на вулицю в цьому районі міста.

Поліція Мюнхена заявила про «високий рівень терористичної загрози» у місті.

Правоохоронні органи закликали не викладати в Мережі фото і відео з місця події, зазначає агентство Anadolu.

Речник мюнхенської поліції повідомив, що свідки бачили трьох стрільців, озброєних гвинтівками, можливо, мисливськими, повідомляє DW.

Міністерство закордонних справ України заявило про відсутність, за попередніми відомостями, українців серед загиблих і потерпілих через напад у Мюнхені.

Loading...