Австрійський басейн закрили для біженців через випадки сексуальних домагань

Австрійський басейн закрили для біженців через випадки сексуальних домагань

Австрійський басейн тимчасово закрив доступ всім біженцям після того, як до 13-річної дівчини домагалися в жіночій роздягальні.

Джерело: Відомості

Австрійська поліція розслідує повідомлення про напад на 13-річну дівчину, який мав місце в басейні місті Містельбах, близько 60 миль на північ від Відня, повідомляє The Local.

Як повідомляє газета Heute, дівчина і свідки повідомили поліції, що це зробила темношкіра людина, і судячи з рис обличчя — іноземець.

Після екстреної наради через інцидент, місцева влада вирішила розмістити в басейні напис англійською мовою «сьогодні немає запису для біженців».

«Це рішення було прийняти не легко, але я беру на себе відповідальність», — сказав місцевий мер Альфред Поль, який охарактеризував повідомлення про подію як «шок».

Поль також зазначив, що влада найме двох охоронців для патрулювання району.

«Заборона особам, які шукають притулку, доступу до басейну носить тимчасовий характер, не буде забезпечена безпека», — підтвердив він.

Варто зазначити,що у Відні в кінці минулого року трапився схожий інцидент. Тоді біженець з Іраку, двадцятирічний Амір А.,  зґвалтував 10-річного хлопчика в туалеті басейну.

Чоловік визнав себе винним у суді в Австрії в квітні і був засуджений до шести років за сексуальне насильство щодо неповнолітніх і зґвалтування.

Loading...