У Казахстані геймер отримав інсульт після онлайн-гри «Танки»

У Казахстані геймер отримав інсульт після онлайн-гри «Танки»

Паралізованою виявилася половина тіла молодої людини.

Джерело: Відомості

26-річний житель міста Каскелен (Казахстан), який кілька ночей безперервно захоплено грав в комп’ютерну гру «Танки», потрапив з інсультом у відділенні реанімації клінічної лікарні Алма-Ати, повідомляє Informing.

Через два дні інтенсивної гри в хлопця стала слабшати рука і з’явилося загальне нездужання. А потім і зовсім сили покинули його, і він втратив свідомість. В ігромана було виявлено гостре порушення мозкового кровообігу. За словами медиків, над геймером, якого довелося витягувати з того світу, нависла загроза незворотних змін у головному мозку і навіть летального результату.

У результаті інсульту паралізованою виявилася половина тіла молодої людини, а також мало місце порушення мови. Однак лікарям вдалося поступово поставити пацієнта на ноги.

Зараз він ходить, хоча і накульгуючи, а також він виконує деякі операції знерухомленою правою рукою і трохи говорить.

Як сказав невропатолог Галимжан Карімов, спосіб життя молодої людини, пов’язаний із захопленням комп’ютерними іграми, міг спровокувати виникнення інсульту. Додамо, що хлопця вже виписали і йому доведеться витратити достатньо часу, проте вже не на ігри, а на відновлення свого організму. 

Loading...