У Середземному морі знайшли речі пасажирів потерпілого крах А320

У Середземному морі знайшли речі пасажирів потерпілого крах А320

Військово-морський флот Єгипту виявив в Середземному морі в 290 кілометрах від Олександрії уламки потерпілого крах літака авіакомпанії EgyptAir A320.

Джерело: Відомості

Про це в п'ятницю, 20 травня, повідомляє Reuters.

Крім того, військове відомство виявило особисті речі пасажирів. В даний час ведеться пошук чорних скриньок.

У четвер, 19 травня, EgyptAir заявила про виявлення уламків потерпілого катастрофу літака A320. У прес-релізі авіакомпанії говорилося, що влада Єгипту підтвердила виявлення уламків біля грецького острова Карпатос на схід від Криту.

Однак потім віце-президент компанії EgyptAir Ахмед Адель заявив, що знайдені уламки не належать А320.

Літак А320 авіакомпанії EgyptAir розбився біля грецького острова Карпатос. У той же час відзначається, що в момент падіння лайнер знаходився в повітряному просторі Єгипту.

З радарів лайнер зник через 3,5 години після вильоту з Парижа. На борту перебували 66 осіб, серед яких десять членів екіпажу. Серед них громадяни і піддані Єгипту, Франції, Іраку, Великобританії, Саудівської Аравії, Бельгії, Кувейту, Судану, Чаду, Португалії, Алжиру і Канади. Українців серед пасажирів не було.

Міністр цивільної авіації Єгипту Шериф Фатхі заявив, що ймовірність теракту на борту A320 вища, ніж вірогідність технічної несправності. При цьому він зазначив, що в найближчі дні не варто очікувати всієї інформації про причини катастрофи літака авіакомпанії Egyptair.

Президент Франції Франсуа Олланд підтвердив, що пасажирський літак А320 авіакомпанії EgyptAir зазнав аварії. Однак він зазначив, що поки немає жодної версії події, яка б була пріоритетною...

Loading...