Названо країни з найщасливішими працівниками

Названо країни з найщасливішими працівниками

Опубліковано «Індекс щастя глобальної робочої Сили».

Джерело: Відомості

Шведська компанія Universum Global опублікувала «Індекс щастя глобальної робочої Сили» (Global Workforce Happiness Index), який включає в себе країни з найщасливішими і найбільш задоволеними трудящими, пише NewsDaily з посиланням на The Independent.

Лідируючими за рівнем щастя своїх працівників-співгромадян виявилися Бельгія та Норвегія. Подібні висновки були зроблені в ході аналізу відповідей більше чверті мільйона респондентів із 55 держав. Психологи розкрили секрет повноцінного відпочинку від роботи. На позицію країни в рейтингу впливали такі фактори, як рівень лояльності і задоволеності трудящих щодо своєї роботи, а також ймовірність рекомендації її іншим претендентам.

Отже, топ-10 країн з найщасливішими працівниками виглядає так: 1. Бельгія 2. Норвегія 3. Коста-Ріка 4. Данія 5. ПАР 6. Австрія 7. Швейцарія 8. Греція 9. Чехія 10. Росія. Варто відзначити, що замикають список Нігерія і Марокко. Працівники в цих країнах найменш лояльні до своїх роботодавців і не рекомендують працювати на своєму місці іншим претендентам.

Loading...