У Новосибірську поховали депутатку, яку підірвав її чоловік-«ополченець»

У Новосибірську поховали депутатку, яку підірвав її чоловік-«ополченець»

У російському Новосибірську поховали жінку-депутата, яку підірвав її чоловік, котрий воював на Донбасі на боці «ополченців».

Джерело: Відомості

У Новосибірську в суботу попрощалися з депутатом Законодавчих зборів Оксаною Бобровської, яка загинула від вибуху у власному автомобілі, повідомляє агентство FlashSiberia.

Церемонія відбулася в місцевому крематорії, куди тіло загиблої привезли на чорній кареті.

30-річна депутат Державного зібрання Новосибірської області Оксана Бобровська разом з чоловіком Нікітою загинули від вибуху на задньому сидінні автомобіляі Toyota RAV-4 26 листопада близько опівночі в Новосибірську, повідомляє «Сіб.фм». Слідчі розглядають найбільш ймовірною причиною вибуху сімейні чвари. Вважають, що чоловік Бобровської підірвав себе та дружину з почуття ревнощів.

Як повідомило кореспондентові «Сіб.фм» джерело, близьке до депутата Бобровської, чоловік загиблої воював добровольцем на Донбасі. При цьому джерело зазначило, що він брав участь у військових діях на боці «ополченців». «Рік тому», — уточнив співрозмовник.

Цю інформацію побічно підтверджують коментарі Оксани Бобровської до власних записів у соцмережі Instagram. «Чоловік поїхав на Україну», — написала вона у вересні 2014 року. Підписники Бобровської заспокоювали її, що «все буде добре». На питання про те, навіщо він це зробив, Бобровська відповіла: «Це риторичне питання». Як випливає з іншого коментаря в соцмережі Instagram, чоловік повернувся з України в січні 2015 року.

Loading...