Далекобійники з Дагестану рушили на Москву

Далекобійники з Дагестану рушили на Москву

Далекобійники готують грандіозну акцію протесту в російській столиці.

Джерело: Відомості

Перші 200 автомобілів вирушили в четвер. Ще тисячі машин попрямує в столицю РФ у суботу, повідомляє радіостанція «Говорит Москва».

Представник страйкуючих далекобійників Ібрагім Ібрагімов в інтерв'ю радіостанції «Говорить Москва» розповів, що рішення про марш на Москву прийнято на «раді старших», і в четвер з Дагестану в Москву вже рушили 200 машин.

«І завтра виїжджають 1000, напевно. Потихеньку, дрібними групами відправляються », -- додав він.

За його словами, приблизно через дві доби в Москві і Підмосков'ї повинні зібратися в загальній складності до 1500 вантажівок. Місце проведення акції Ібрагімов не уточнив.

Раніше повідомлялося, що дагестанські далекобійники планують висунутися колоною на Москву. Як заявляли водії вантажівок, вони хочуть привернути увагу громадськості до проблеми, проте далекобійники не планують перекривати дороги.

Акції протесту водіїв фур і вантажівок проходять по всій Росії з 11 листопада. Мітинги почалися за кілька днів до запуску нової системи «Платон», через яку перевізники тепер мають оплачувати збори за проїзд вантажівок масою більше 12 тонн по федеральних трасах. Виступи підтримали в 24 регіонах країни, наймасовіші протести далекобійники влаштували в Дагестані.

 

Loading...