Сирійці в Штатах мітингували проти бомбардування Росією їхньої рідної країни

Американські сирійці влаштували акцію протесту навпроти будівлі російського консульства в Санта-Моніці, що в Каліфорнії.

Джерело: Відомості

Вони вимагали зупинити вторгнення Росії до Сирії. На плакатах написали «Російські нацисти вбивають сирійських дітей», «Росія, не вбивай дітей» і «Росія є загрозою для американської зовнішньої політики», «Москва й надалі бомбить Сирію попри протести міжнародної спільноти», передає 5 канал.

«Ми проти війни в Сирії, втручання Росії та загибелі мирних мешканців країни. Ми хочемо припинення кровопролиття, досить убивств. За останні чотири роки загинули понад 250 тисяч мирних мешканців, 4 млн втекли з країни. Міжнародна спільнота має втрутитися та зупинити це жахіття», — говорить мешканець Лос-Анжелеса Рім Муаззин.

«Ми переконані, що єдиним простим рішенням у цьому випадку є повне закриття повітряного простору над Сирією. Навіть якщо заборонити польоти лише над північною частиною країни — це врятує життя багатьох невинних людей і зменшить кількість біженців, які їдуть до Європи та решти країн світу», — зазначив член Сирійської американської ради Ханаді Альван.

Нагадаємо, 5 жовтня НАТО закликає Росію не здійснювати авіанальоти по позиціях сирійської опозиції та припинити вбивати мирне населення.

Loading...