У Ростові з’явилося нове кладовище з півтисячею безіменних могил російських бойовиків

У Ростові з’явилося нове кладовище з півтисячею безіменних могил російських бойовиків

У російському Ростові-на-Дону масово ховають бойовиків, які повернулися з Донбасу у вигляді «вантажу 200».

Джерело: Відомості

У мережі з'являлися повідомлення про те, що приблизно в червні-вересні 2014 року з'явилося дивне поховання, в стороні від місцевого кладовища. На окремій ділянці звідки не візьмись з'явилося близько 500 нових могил, безіменних, передає Цензор.НЕТ.

На знімках з геомітками території Ростова-на-Дону, опублікованих в мережі, помітно дивне поховання, яке відособлене від місцевого кладовища.

На карті Ростова дійсно є такий об'єкт. Поховання розташоване в географічному трикутнику: між Темерницьким, Верхньотемерницьким і річкою Темерник.

Раніше повідомлялося, що кількість могил з останками невідомих людей на кладовищі в Ростові-на-Дону збільшується. Більшість поховань — «НЧ» і «НЖ», що, ймовірно, означає «невідомий чоловік» і «невідома жінка». Більшість могил із зазначенням дат смерті літо-осінь 2014, при цьому вік похованих 20-40 років.

Нагадаємо, «командуванням» озброєних угруповань «ДНР» був виданий особливий «наказ» про транспортування вантажу-200 з російськими громадянами прямо в Ростов-на-Дону. Ніяке оформлення документів про смерть і сортування в місцевих моргах тепер не потрібно. Є спеціальні російські фахівці, які займаються класифікацією тіл і встановленням їх приналежності до місцевих або росіян. Ця операція проходить на території, окупованій бойовиками «ДНР» або «ЛНР». 

Loading...