У Росії розповіли про три сценарії дестабілізації ситуації

У Держдумі побоюються, що в Росії почнеться «російський майдан».

Джерело: Відомості

Глава комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков висловив побоювання з приводу політичної дестабілізації в Росії, яка може початися в найближчому майбутньому. Про це він розповів в інтерв'ю виданню «Известия».

«Був сценарій російського майдану, невеликою альтернативою якого стала Болотна площа. Нам вдалося утримати політичну ситуацію під контролем. Але зараз в Росії зріють інші сценарії і ми повинні бути до них готові», — заявив Пушков.

На думку Пушкова, в Росії немає масового руху, який міг би принести великі неприємності російській владі, але є побоювання того, що «змови» можуть готуватися поза межами Росії.

«Зараз зріє другий сценарій дестабілізації політичної ситуації. Це опозиція в особі Михайла Ходорковського, Гаррі Каспарова і Михайла Касьянова», — додав Пушков.

Всі опозиціонери, на думку Пушкова, «готуються» на гроші США і їх фахівцями, метою яких повалення влади Володимира Путіна.

«Третій сценарій — це економічна дестабілізація для створення в масах протестних виступів. Ми працюємо над тим, щоб жоден з цих сценаріїв в Росії не втілився», — резюмував Пушков.

На виступу в ПАРЄ Пушков неодноразово розповідав про те, як Київ і Вашингтон згуртувалися для «злочинних дій проти жителів України».

 Також він пообіцяв Заходу повноцінну війну, якщо Вашингтон надасть зброю українцям для захисту своїх територій від російської агресії.

Loading...