Волинські школярі отримали дипломи про закінчення бізнесшколи від Приватбанку

Волинські школярі отримали дипломи про закінчення бізнесшколи від Приватбанку

Вже вкотре БізнесШкола Юніорбанку випускає із своїх навчальних класів своїх юніорів.

Джерело: Відомості

Майже два десятки волинських школярів отримали дипломи про закінчення БізнесШколи та пам’ятні подарунки від ПриватБанку.

Тренінги, екскурсії, квести, вікторини, ігри — все те, що використовують на уроках фінансової грамотності ТОП-менеджери ПриватБанку. Адже програма навчання суттєво відрізняється від звичних навчальних програм, вона об’єднує ряд неординарних навчальних прийомів, які поєднують практичне сприйняття фінансової установи з формуванням понять про бізнес, власний успіх та заробляння грошей.

Учні школи вивчають не лише теорію, а й практично навчаються, як користуватись банкоматами, терміналами самообслуговування, розраховуватись в ТСП. Допомагає їм це робити їхня особиста безкоштовна карта Юніора, яка випускається лише за згодою батьків та повністю контролюється ними за допомогою смс-інформування.

«Безумовно, таке навчання до вподоби і дітям, і батькам, — каже кординатор проекту, керівник напрямку кредитних карт Північно-Західного РУ ПриватБанку Аліна Канінець. — Батьки не переймалися, чим займаються діти у позашкільний час, а діти — весело та з користю проводили час, здобуваючи нові знання в фінансових питаннях. Ми можемо запропоновувати багато цікавого та корисного школярам. Ціль наших занять — виявити у дітей нахили до тої чи іншої професії, розширити кругозір та допомогти у виборі майбутньої спеціальності».

Сьогодні ЮніорБанк об’єднує понад 500 000 школярів країни. БізнесШкола ЮніорБанку принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Це цікавий матеріал, мультфільми, презентації, школа програмування гри та навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблено мультяшно-ігрову програму навчання, а для старшокласників – можливість практичного вивчення економіки, бізнесу та фінансів для вибору майбутньої спеціальності.

Учнями БізнесШколи ЮніорБанку можуть бути школярі віком від 10-ти до 17 років. Тримісячний курс навчання – цілком безкоштовний і забезпечує випускників правом пройти стажування у одному з найбільших вітчизняних банків по закінченню шкільного навчання. Записатися на навчання можна у будь-якому відділенні ПриватБанку або на сайті фінбанку. Набір у БізнесШколу на лютий-квітень наступного року вже розпочато.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 490 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Loading...