Підприємці Луцької ОДПІ спрямували до місцевих скарбниць понад 49 млн гривень

В порівнянні з аналогічним періодом минулого року це на 7,3 мільйона гривень більше.

Джерело: Відомості

З початку 2014 року суб’єкти господарювання – юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які перебувають на обліку в Луцькій ОДПІ та застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, сплатили до місцевого бюджету 49,2 мільйона гривень єдиного податку. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року це на 7,3 мільйона гривень більше, повідомляє Луцька ОДПІ.

Переважну частину надходжень забезпечили фізичні особи - підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування. Вони сплатили до бюджету 35,3 мільйона гривень. Юридичні особи, що перебувають на спрощеній системі оподаткування, спрямували до бюджету 13,9 мільйона гривень.

«Забезпечення стабільних надходжень від сплати єдиного податку вдалося досягти завдяки підвищенню якості податкового сервісу для платників податків, створення комфортних умов для діяльності малого бізнесу», – зазначає в. о. начальника Луцької ОДПІ Богдан Шинкарчук.

Нагадаємо, що протягом року спрощенці за власним рішенням можуть змінювати групу або ставку податку, а також мають можливість подавати заяву про перехід на спрощену систему оподаткування в електронному вигляді.

Loading...