Батьки волинських школярів зможуть контролювати витрати на харчування дітей

Батьки волинських школярів зможуть контролювати витрати на харчування дітей

Карта Юніора — карта харчування. З цією карткою дитина зможе швидко та зручно оплачувати обіди.

Джерело: Відомості

Волинські школи активно переходять на сучасні технології, запропоновані ПриватБанком. З початку навчального року запрацювала система оплати шкільних обідів за допомогою Карток Юніора. Можливість скористатись Картками Юніора при оплаті шкільних обідів з’явилась і у волинських школярів.

Карта Юніора — карта харчування. З цією карткою дитина зможе швидко та зручно оплачувати обіди, а батьки контролювати її витрати. Батькам не потрібно давати дітям готівку. Таким чином можна уникнути неприємних ситуацій, які спіткають дітей, як то загублені або вкрадені кошти. Навіть якщо дитина загубила Карту Юніора, кошти на ній залишаться, а картку можна заблокувати.

При розрахунку школяра у їдальні чи магазині протягом кількох хвилин батьки отримують СМС-повідомлення з сумою та адресою, де витратились кошти. Ви будете впевненні, що ваша дитина пообідала вчасно, а не витратила гроші деінде, та бачите усі операції по картці, що здійснювала дитина.

Додатково батьки можуть встановити ліміт на щоденні витрати та можливість зняття готівки. Можливостей поповнення рахунку Карти Юніора також кілька: Приват24, банкомати та ТСО. Або ж перевести кошти з власної «Унівесальної» картки.

Карта Юніора — ідеальний навчальний та виховний інструмент для дітей. Адже за допомогою карти діти вчаться користуватися банківськими технологіями та отримують елементарні знання у фінансовій сфері.

«Для деяких дітей оплата карткою по терміналу — вже вчорашній день. Спеціально для допитливих дітей у Північно-Західному РУ ПриватБанку вже не перший рік працює БізнесШкола, — говорить Галина Шеметило керівник напрямку ЮніорБанку Північно-Західного РУ ПриватБанку. — Щороку ми удосконалюємо та розширюємо програму навчання. Програма фінансової грамотності ЮніорБанку принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів».

Освітня програма ЮніорБанку стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні Юніорбанк працює в Україні, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Щоб стати учасником програми, достатньо просто подати заявку на сайті www.juniorbank.ua.

Loading...