Волиняни передали в зону АТО понад 400 телефонів

ПриватБанк та оператор мобільного зв’язку PEOPLEnet вже передали ці телефони українським воїнам у зону АТО

Джерело: Відомості

Волиняни і досі продовжують приносити телефони для передачі в АТО, вже зібрано понад 400 телефонів. Передати непотрібний телефон можна до 1 жовтня в будь-яке з 3 000 відділень ПриватБанку по всій Україні. Приймаються всі телефонні трубки, навіть із непрацюючим акумулятором і без зарядного пристрою. Якщо апарати буде здано з RUIM-карткою або з прошитим номером у самому телефоні, договори на телекомунікаційні послуги буде попередньо розірвано.

“Ми навіть не сподівалися на таку активність наших земляків, - говорить директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Андрій Якимів. - Передають і не тільки вживані апарати, але й моделі останніх років, зарядні пристрої навіть неексплуатовані, не раз просять передати в АТО й смартфони”.

PEOPLEnet встановлює на такі апарати безкоштовний зв’язок всередині своєї мережі та надсилає українським воїнам у зону АТО.

Загалом по Україні за перші два тижні з початку ініціативи ПриватБанк і PEOPLEnet вже зібрали та передали військовим понад 3 500 телефонних апаратів з безкоштовним зв’язком.

Окрім переваг безкоштовного обслуговування, розмови всередині мережі стандарту CDMA менш вразливі до зовнішнього втручання, оскільки CDMA-зв’язок має вищий ступінь захисту порівняно зі зв’язком стандарту GSM.

Loading...