Термінали ПриватБанку тепер приймають гроші пачками

Сьогодні на Волині запрацював новий термінал самообслуговування, який приймає готівку пачками. Це спрощує процедуру поповнення рахунків та карток і економить час клієнта.

Джерело: Відомості

«Відтепер ми можемо запропонувати підприємцям, які працюють з великими сумами грошей, скористатися нашою технологічною новинкою. Знайти потрібну функцію в меню терміналу дуже легко, але якщо клієнт бажає попередньо взнати всі деталі - на сторінці ПриватБанку можна знайти усі необхідні відеоінструкції, - говорить керівник відділення Тетяна Римарчук. - Термінал знаходиться у Луцьку на проспекті Відродження, 1 і працює аналогічно як і звичайні ТСО, приймає грошові кошти пачками по 80 купюр, але якщо у вас виникли труднощі сміливо звертайтеся до співробітників банку, вам завжди допоможуть». 

Розвиток термінальної мережі самообслуговування зумовлений підвищеним попитом на «електронних касирів». Адже можливості цих апаратів дуже широкі - від отримання або відправлення грошових переказів міжнародних систем до купівлі квитків на транспорт або культурно-масові заходи.

ПриватБанк називають найбільшим інноваційним банком. У числі технологій, які запровадили тут одними з першиху країні, - SMS-банкінг, ОТР-паролі, перекази між картками, електоронна здача. Кожен третій клієнт ПриватБанку користується його послугами через Інтернет та мобільні додатки. Впровадження технологічних новинок йде швидкими темпами, і їх осягають навіть люди пенсійного віку та школярі.

Для зручності клієнтів сьогодні у Волинській області Північно-Західного Регіонального управління ПриватБанку функціонує 69 відділень, 200 терміналів самообслуговування та 202 банкомата. 

Loading...