ПриватБанк презентував нову для України систему фінансування бізнесу

Цей унікальний інструмент дозволить провести безготівкові розрахунки з партнерами частково або повністю за рахунок ліміту фінансування, що наданий банком, у заздалегідь вибрану дату.

Джерело: Відомості

В рамках Весняного ділового форуму, що відбувся у Луцьку у червні поточного року, ПриватБанк презентував принципово нову для України систему фінансування бізнесу через надання українським компаніям і підприємцям безресурсних гарантій «Гарантований платіж — кредит під 4% річних».

Про це повідомив протягом зустрічі з підприємцями Волині керівник корпоративного ВІП-бізнесу Північно-Західного Головного регіонального управління ПриватБанку Максим Дмитрук. Цей унікальний інструмент дозволить провести безготівкові розрахунки з партнерами частково або повністю за рахунок ліміту фінансування, що наданий банком, у заздалегідь вибрану дату. Окрім того впроваджена можливість надсилання гарантованих платежів не тільки на рахунок своїх контрагентів у ПриватБанку, а й на рахунки партнерів в інших банках України. При цьому партнери отримають від ПриватБанку гарантію оплати, а підприємець зможе проводити з ними розрахунки за рахунок наданого банком ліміту фінансування під 4% річних на строк до 365 днів.

«Ми бачимо неабияке зацікавлення та потребу у новітніх гнучких фінансових інструментах для розвитку бізнесу. Залучення таких ресурсів дешевше будь-якого банківського кредиту і вигідніше використання власних коштів, — сказав Максим Дмитрук. — На відміну від строкового кредиту або інших видів кредитування гарантований платіж не дає можливості відправнику платежу оготівкувати ліміт фінансування. Саме тому таке безресурсне фінансування дешевше. Крім того, гроші зазвичай необхідні терміново, а оформлення кредиту вимагає часу — і на візит у банк, почасти не один, і на прийняття банком рішення, на оформлення кредиту та застави. Гарантований платіж – суцільна економія часу, тому що кредитний ліміт уже розраховано, створити гарантований платіж можна всього за декілька кліків у системі «Приват 24 для бізнесу». З іншого боку, якщо Ви покупець, то у Вашого постачальника є партнери, яким він також може надсилати гарантовані платежі. Тому в певних випадках як для постачальника, так і для покупця це повноцінна заміна кредиту. Простий приклад: якщо в ланцюжку виробництва хліба використовувати «гарантовані» платежі замість відстрочки платежів або банківських кредитів, економія на одному буханці хліба складе 51 копійку!».

Для отримання фінансування за програмою «Гарантовані платежі» клієнтам ПриватБанку достатньо подати заявку в системі електронного банкінгу Приват24. Крім того, користуватися дешевими ресурсами зможуть і контрагенти клієнта, таким чином, знижуючи собівартість фінансування всього ланцюжка виробництва або реалізації товару. Максимальний розмір ліміту для приватних підприємців становить 200 000 грн. Для юридичних осіб розмір ліміту не обмежений.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 13,6 млн рахунків індивідуальних клієнтів, 325 тис. корпоративних клієнтів. За даними на 1 січня 2014 року, активи банку становлять 214,5 млрд грн, капітал – 20,3 млрд грн, чистий прибуток банку за 2013 рік – 1,873 млрд грн. Міжнародна банківська група «ПриватБанк» обслуговує понад 22 млн корпоративних і роздрібних клієнтів у 11 країнах світу, серед яких Грузія, Латвія, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан. За даними рейтингу Tор 1 000 World Bank’s британського журналу The Banker, у 2013 році ПриватБанк увійшов у топ-10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку www.pb.ua.

Loading...