Перемогу з зального турніру Lubart Ultimate Cup додому повезли білоруси

Перемогу з зального турніру Lubart Ultimate Cup додому повезли білоруси

У Луцьку у вихідні, 10-11 листопада, відбувся зальний турнір з алтимат фризбі Lubart Ultimate Cup.

Автор: Максим Нечипорук / Джерело: Відомості

У Луцьку у вихідні, 10-11 листопада, відбувся зальний турнір з алтимат фризбі Lubart Ultimate Cup. На відкриття нового зального сезону на полі "Адреналін Арени" зібрались вісім команд із Луцька, Одеси, Києва, Львова, Івано-Франківська та білоруського Бреста.

Саме брестський “Phoenix” і став тріумфатором турніру, адже білоруси виграли всі групові та фінальні ігри. На додачу північні сусіди повезли додому і престижний приз - Дух гри (Spirit of The Game) – ознаку чесної гри та поваги до суперників. 

До фіналу досить несподівано дійшла також і львівська команда “Wild West”, продемонструвавши швидку і технічну гру. Зрештою у фіналі вони все-таки поступилась більш старшим і досвідченим білоруським гравцям із рахунком 17:15.

Третє місце та бронзові медалі заслужено виграла луцька команда “Buffalo”, обігравши інших представників Львова - команду “Lions” - із рахунком 14:11. 

Ці змагання стали вже десятими за ліком, які приймає Луцьк. Також щороку в середині березня відбувається Зальний чемпіонат України, що є одним із найбільших турнірів на теренах СНД. Взяти участь у ньому приїжджають понад 20 найсильніших команд з України та Білорусі.  

Loading...