Школярка в подарунок від податківців отримала путівку на відпочинок

Одинадцятирічна Ангеліна Кінах із міста Нововолинська, учасниця конкурсу „Податки очима дітей” на регіональному рівні, днями повернулася з дитячого санаторно-оздоровчого центру „Маяк” у Євпаторії.

Джерело: Відомості

Одинадцятирічна Ангеліна Кінах із міста Нововолинська, учасниця конкурсу „Податки очима дітей” на регіональному рівні, днями повернулася з дитячого санаторно-оздоровчого центру „Маяк” у Євпаторії, який протягом кількох років поспіль гостинно приймає переможців та учасників конкурсу від податківців.

Відпочинок та оздоровлення в санаторії на березі Чорного моря – це приз вихованці Нововолинської школи мистецтв від ДПС України за майстерне відтворення у художній творчості податкової тематики.

У власній творчій роботі „Бюджетний кошик процвітає”” дівчинка з шахтарського міста звернула увагу на важливість наповнення державної скарбниці, а платників податків, які дбають про її наповнення, зобразила у вигляді казкових персонажів - представників фауни.

Майбутні творчі плани і задуми Ангеліна Кінах обговорювали під час двотижневого відпочинку у ДСОЦ „Маяк” з іншими дітьми з усієї України, які стали переможцями та лауреатами всеукраїнського конкурсу „Податки очима дітей”.

Loading...