Угринівський молокозавод відкрив у Луцьку перший власний міні-маркет

Угринівський молокозавод відкрив у Луцьку перший власний міні-маркет

У торговій точці представлені всі види молочної продукції, яку випускає підприємство.

Джерело: Відомості

Нарешті у Луцьку, неподалік Варшавського ринку, на вулиці Зацепи, 4 запрацював міні-маркет з угринівською продукцією на прилавках. Лучани чекали на цю радісну подію, оскільки давно уже пересвідчились у якості того ж таки молока, кефіру, кисломолочного сиру. А тепер вони ще й можуть придбати масло, яке не так просто було знайти на прилавках торгових точок міста. Тепер вся продукція зосереджена в одному місці: зручно і асортимент представлений в повному обсязі.

Незважаючи на те, що Угринівський молокозавод на ринку виробників молочної продукції трохи більше чотирьох років, його продукція з кожним днем набирає все більшої популярності. Молоко, сметана, кефір, кисломолочний сир на прилавках міста та області ніколи не залежуються. Споживачі розбирають практично  за два дні. І пояснення просте – покупці хочуть якісного, екологічного  та натурального продукту. А в тому, що він натуральний, свідчить, в першу чергу, зазначений на упаковках термін зберігання. Молоко – чотири дні, кефір, сметана та сир – сім днів. Тобто стільки, скільки дійсно можуть зберігатись натуральні молочні продукти.

- Для нас важливо заслужити довіру споживачів. Рано чи пізно люди дійдуть до того, що споживатимуть тільки натуральну продукцію, яка додає, а не відбирає здоров’я, – говорить власник і директор ПОСП імені Шевченка Андрій Турак.

Сьогодні на прилавках міні-маркету та й в інших торгових точках міста можна придбати молоко пастеризоване: 1,5%, 2,5%, 3,2%; кефір – 1%; 2,5% жирності; сметана – 15%, 20%;  сир кисломолочний 9%.

Нагадаємо, постачальником молока на Угринівський молокозавод є ПОСП імені Шевченка, який очолює відомий в області виробник Андрій Турак. Молоко відноситься до категорії “екстра” та вищого ґатунку. Саме завдяки якості молока молокозавод отримав статус виробника продуктів дитячого та дієтичного харчування. В Україні такий статус має лише кілька підприємств, серед них і наш волинський «Угринів». 

Loading...