Громадські організації учасників АТО та вимушених переселенців отримали чудове приміщення для роботи у Луцьку

Громадські організації учасників АТО та вимушених переселенців отримали чудове приміщення для роботи у Луцьку

Луцька міська рада всіляко підтримує учасників АТО та переселенців.

Джерело: Відомості

Вчора міський голова Микола Романюк та його заступник Сергій Григоренко оглянули відремонтовані приміщення, де розмістяться громадські організації “Волинська спілка ветеранів АТО” і “Переселенці Криму та Донбасу”. Ці об'єднання отримали кімнати для здійснення статутної діяльності на проспекті Соборності, 11 а.

Приміщення знаходилися у незадовільному стані, а тому тут були проведено ремонтні роботи. Микола Романюк зазначив, що представники цих двох організацій звернулися до міської ради з проханням виділити їм приміщення для роботи. Було прийнято рішення про виділення цих кімнат. За його словами, зроблено гарний ремонт і тепер ці дві громадські організації можуть нормально використовувати приміщення для власних потреб. На жаль, він зауважив, що ремонтні роботи трішки затягнулися.

Варто зауважити, що громадські організації “Волинська спілка ветеранів АТО” і “Переселенці Криму та Донбасу” отримали пільгу на оренду і сплачуватимуть лише 1 грн у рік.

Міський голова висловив сподівання, що тепер громадські організації ще активніше працюватимуть з учасниками АТО та вимушеними переселенцями, допомагатимуть їм.

Також Микола Романюк додав, що міська рада всіляко підтримує учасників АТО. Затверджено ряд програм щодо соціальної підтримки учасників бойових дій, мобілізованих, добровольців. Крім того, затверджена програма щодо придбання житла на умовах співфінансування для учасників АТО. Він зауважив, що на її реалізацію у наступному році буде виділено вісім мільйонів гривень. Микола Романюк зазначив, що й надалі міська влада підтримуватиме цю категорію населення.

Крім того, він зауважив, що всіляка допомога надається й вимушеним переселенцям. Микола Романюк зауважив, що ці люди були змушені покинути власні домівки і шукати прихисток в інших населених пунктах.

Голови ГО “Волинська спілка ветеранів АТО” Вадим Ваврищук і “Переселенці Криму та Донбасу” Олена Черенкова подякували міській владі за допомогу та підтримку.

Loading...