Кандидат від Радикальної партії Сергій Була роздавав у Камені-Каширському "антикорупційні засоби"

Кандидат від Радикальної партії Сергій Була роздавав у Камені-Каширському "антикорупційні засоби"

Вила як символ боротьби з корупцією

Джерело: Відомості

«Тільки шляхом прибирання та викидання на смітник різного непотребу, сміття та бруду ми зможемо навести лад у своєму дворі та домі, — сказав, виступаючи перед виборцями Каменя-Каширського, кандидат у народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка по виборчому округу № 23 Сергій Була. — І для цього нам потрібні віник, лопата та вила. Щоб очистити країну від корупції, хабарництва та свавілля чиновників, потрібно зробити правильний вибір під час голосування. Серед десятків кандидатур людям необхідно вибрати достойну, депутата, котрий на рівні законотворчої діяльності прийматиме такі закони, які не залишатимуть місця для злодюг, різного роду пристосуванців, що звикли жити за державний рахунок».

За словами кандидата, корупція в країні досягла небаченого «розквіту». Дійшло до того, що державний бюджет наповнюється лише за рахунок простих людей, фермерів, малого і середнього бізнесу. У той же час великий бізнес через різні тіньові схеми виводить свій капітал в офшори. І це не тільки всім відомі олігархи Ахметов, Коломойський, Бойко, Фірташ. Серед них добре себе почувають український Президент Петро Порошенко та голова Нацбанку України пані Гонтарєва. Вони теж мають підприємства в офшорах і не платять податки в Україні.

—  Хороший механізм придумала наша влада для викачування грошей з бюджету — це субсидії. Я не проти субсидій, я — за субсидії, але живими грішми, — наголосив кандидат у народні депутати від Радикальної партії Сергій Була. — Люди повинні отримувати кошти на руки. Купуючи котли, проводячи утеплення, здійснюючи заміну вікон, дверей тощо, вони будуть вкладати гроші в реальну економіку. А звідси почне працювати виробництво, і цього прагне вся Україна. А коли 40 мільярдів гривень перекочуються з державного бюджету в кишені олігархів через енергогенеруючі компанії, які їм належать, — це чистої води корупція влади. І з цим треба боротися.

Кандидат у депутати підняв проблему пенсій та зарплат. На сьогодні існує неймовірний розрив між зарплатами верхівки влади та простого люду. Як приклад навів зарплати суддів. Своїм рішенням Президент зняв обмеження на їхні зарплати та пенсії. І тепер судді в місяць будуть отримувати до 100 тисяч гривень, а судді вищих суддівських інстанцій — цілих 300 тисяч. Людям залишається виживати на своїх 1,5–2 тисячі гривень.

Сьогодні, за словами кандидата, влада думає, як ще більше ускладнити життя людей. Вона вирішила підняти пенсійний вік для населення до 62 років. Це при тому, що в Україні середній вік життя становить 62 роки. Тому, на думку кандидата, підняття пенсійного віку в умовах колосального економічного занепаду — це знущання над пенсіонерами.

Сергій Була закликав виборців прийти 17 липня на виборчі дільниці та підтримати Радикальну партію, яка тримає чітку позицію щодо відстоювання інтересів народу. Він переконаний, що прийшов час дати дорогу молодим.

— Ми, молоді люди, повинні розбудовувати свою Україну, робити її квітучою і заможною, щоб наші діти гордилися нами і не шукали кращого життя в далекому чи близькому зарубіжжі, як це відбувається сьогодні: тисячі хлопців та дівчат загнані в кут і вимушені поневірятися по чужих країнах. Тут наш дім, тут нам жити. І життя людей повинне бути щасливим та заможним. Це головна мета, чому я йду в парламент, — підкреслив Сергій Була.

Наголосимо, що Сергій Була — наймолодший кандидат із 19-ти зареєстрованих на виборчому окрузі № 23.

Loading...