Ігор Палиця розповів, навіщо УКРОП іде на липневі вибори і чому особисто не балотується

Ігор Палиця розповів, навіщо УКРОП іде на липневі вибори і чому особисто не балотується

​Партія «УКРОП» висунула кандидатами на проміжні вибори до Верховної Ради тих людей, які були рекомендовані первинними партійними організаціями.

Джерело: Відомості

Про це заявив член президії політради УКРОПу Ігор Палиця 27 травня, коментуючи результати 8-го з’їзду партії.  

«Ми дали можливість кожній обласній організації висунути тих кандидатів, яких вони вважають достойними. Не було жодної централізації, тому що наша партія будується за принципом «знизу – вверх». Все було правильно, відкрито, демократично», – сказав Ігор Палиця. Він додав, що партія зважала насамперед на те, чи довіряють кандидатам первинні партійні організації, чи вірять їм люди. «Завдання: щоб вони не підставили партію, якщо пройдуть у парламент», – зазначив політик.

За словами Ігоря Палиці, партія вирішила брати участь у виборах, щоб донести «голос людей і сказати, що все, що відбувається, – стратегічно неправильно, що ситуацію потрібно змінювати дуже швидко». Політик повідомив, що наразі партія доопрацьовує програму з урахуванням поглиблення кризової ситуації в країні і представить її на з’їзді у вересні.

«Це буде стратегічне бачення податкової, судової реформ, бачення армії, розвитку країни. Це будуть ті тези, за які ми стоятимемо і за які боротимемося. Коли ми отримаємо можливість впливати на ситуацію в країні через наших членів у майбутньому парламенті, ми втілюватимемо програму в життя», – сказав Ігор Палиця.

Він також пояснив, чому сам не балотується в парламент: наразі є головою Волинської обласної ради і хоче показати результативну роботу на цьому рівні. «Я вирішив не йти на вибори до Верховної Ради: хочу попрацювати на громаду. Я відчуваю, що цей маленький місцевий парламент у Волинській області може зробити набагато більше, тому що  і коаліція там стабільна, і рішення там ухвалюються стабільно. Ці рішення – в інтересах громади. Я не можу зрадити довіру людей», – наголосив Ігор Палиця.

Loading...