У Турійську на Волині держслужбовець займався підприємницькою діяльністю, не виходячи зі службового кабінету

У Турійську на Волині держслужбовець займався підприємницькою діяльністю, не виходячи зі службового кабінету

Поліцейські на посадовця склали адміністративний протокол.

Джерело: Відомості

У Турійському районі працівники Управління захисту економіки у Волинській області ДЗЕ Національної поліції України виявили посадовця виконавчої влади, котрий у своєму службовому кабінеті в робочий час незаконно реалізовував жителям селища Турійськ засоби захисту рослин різних торгових марок, без відповідних на те дозвільних документів. Поліцейські на посадовця склали адміністративний протокол.

Під час проведення огляду у службовому кабінеті посадовця поліцейські виявили та вилучили засоби захисту рослин марки «Інфініто» в кількості 8 пляшок по 0,5 л препарату, 4 пляшки засобу «Актара» по 250 г, 95 пляшок засобу «Антижук Гідро» по 20 мл, 30 упаковок препарату «Тітус+Тренд» по 25 мл, близько 4 л препарату марки «Raundap» та грошові кошти в сумі 200 грн., які підприємливий посадовець отримав від незаконної реалізації пестицидів та агрохімікатів.

Працівники Управління захисту економіки у Волинській області склали адміністративний протокол відносно посадовця за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення. За вчинення такого адміністративного правопорушення посадовцю загрожує штраф у розмірі від 1700 до 3400 грн, інформує Управління захисту економіки у Волинській області.

 

Loading...