Інтернет-покупки волиняни можуть здійснити завдяки «Магазину» від Приватбанку

Інтернет-покупки волиняни можуть здійснити завдяки «Магазину» від Приватбанку

Залишилося зовсім мало до початку занять у школах і волиняни, яким забракло часу придбати до 1 вересня усе необхідне для школярів, можуть надолужити втрачений час, здійснивши купівлі в «Магазині» ПриватБанку, що за адресою: м. Луцьк, пр. Відродження, 1.

Джерело: Відомості

Обрати, замовити, оплатити будь-який товар в інтернет-магазинах як України, так і всього світу, не втрачаючи власного часу, — це послуга, яку пропонує «Магазин» «ПриватБанку». «Магазин» надає перевірений перелік сайтів-партнерів та забезпечує повний супровід клієнтів — від замовлення до отримання товару. Адже якщо товар не прийшов, продавець помилився в розмірах чи кольорах, або товар має недоліки, усі питання вирішуються за посередництвом «ПриватБанку».

Більше того, спеціалісти «ПриватБанку» допоможуть обрати найвигідніші пропозиції, представлені на ринку товарів.

Існує можливість і продажу товару завдяки «Магазину» «ПриватБанку», клієнти, які працюють на ринку товарів, можуть виставити на продаж власний товар та вигідно його реалізувати. Якщо у вас є свій інтернет-магазин, ви можете зареєструвати його на сайті та продавати свій товар клієнтам банку.

Для уникнення шахрайських дій з картковими рахунками клієнта, спеціалісти «Магазину» допоможуть миттєво та безкоштовно відкрити інтернет-картку в «Приват24». Поповнювати таку карту, встановлювати чи змінювати ліміти можна безпосередньо перед покупкою.

Loading...