На Рожищенщині самооборонівці намагаються завадити «піщаним баронам» відкрити черговий кар’єр

А сільська влада в один голос переконує мешканців у протилежному — що від видобування в населеному пункті піску для сільчан лише плюси.

Джерело: Відомості

Учора в рожищенській районці «Наш край» вийшла така собі колективна стаття від голови Носачевичівської сільської ради Діагалевича Олександра, депутата тієї ж сільради Світлани Біляшевич та жителя с. Вишеньки Леоніда Юхимчука, де вони в один голос розповідать про вигоди від відкриття чергового кар’єру в районі, пишуть на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» активісти ГО «Самооборона-Рожище» й публічно звертаються до авторів газетного матеріалу.

Лист-звернення без змін:

«Так от, панове «адвокати», ми приймаємо ваш виклик і в наступному номері районної газети в цифрах детально постараємось усім мешканцям району, а особливо Вам, донести всі плюси та мінуси від діяльності так званих «піщаних інвесторів». Не знаємо, як у вас із економічними та фінансовими обрахунками, а от серед мешканців громади району є чимало таких, які вміють рахувати вигоди не тільки особисті, але й суспільні.

А ще, можливо, вельмишановні дописувачі ніколи не їздили в села Сокіль і Крижівка та не бачили жахливий стан дороги після діяльності тамтешніх «піщаних баронів», ніколи не спілкувалися з мешканцями будинків на узбіччях доріг, по яких рухаються автомобілі з піском!

Пане Леоніде Юхимчуку зі с. Вишеньки, а Ви спілкувались зі своїми односельцями, у яких руйнуються будинки, цікавились у них, за які кошти вони мають ремонтувати свої оселі? Якщо ні, то ми можемо Вам влаштувати зустріч із усіма цими людьми, де Ви розповісте їм про всі «вигоди» від діяльності кар’єрів.

І ще, «мертві американські президенти» зробили Вас сліпими, забрали у Вас рештки совісті й людської гідності, і замість того, щоб реально, як представники місцевої влади, відстоювати інтереси місцевої громади та державні інтереси, Ви недолуго виправдовуєтесь і ще й при цьому поливаєте брудом громадських активістів, які виконують Вашу функцію у відстоюванні суспільних інтересів. Далі буде...»

Loading...