Поранений ножем прикордонник зумів затримати озброєного чоловіка

Поранений ножем прикордонник зумів затримати озброєного чоловіка

На Волині прикордонник відділу «Висоцьк» Луцького загону Олександр Вагралік затримав озброєного ножем чоловіка, незважаючи на отримане поранення. Про це розповіли у Державній прикордонній службі України.

Джерело: Відомості

Прикордонник перебував у відпустці у своїх батьків в місті Володимир-Волинський. На вихідних, близько опівночі у двері будинку Ваграліків постукали двоє молодих хлопців. Вони були дуже налякані та попросили Олександра впустити їх у хату, адже за ними женеться якийсь чоловік і погрожує вбивством. Тільки-но прикордонник пропустив неочікуваних гостей і хотів зачинити за ними двері, як на порозі з`явився невідомий чоловік років 50-60. Він теж намагався протиснутися у помешкання.

Олександр спробував словесно втихомирити агресивно налаштованого чолов’ягу, але той поводився неадекватно і тільки збільшував натиск. Раптом прикордонник відчув різкий біль у боку, а на сорочці почала проступати кров. Невідомий вдарив його ножем, який тримав в руках.

Незважаючи на поранення військовослужбовець відразу кинувся на затримання нападника, а за мить на допомогу підоспіли батько та брат Олександра. Вони вже допомогли зв’язати чоловіка.

Затриманого передали правоохоронцям. Лише після цього Олександр Вагралік поїхав до лікарні, де йому надали медичну допомогу. У нього зафіксували колото-різану рану нижньої половини грудної клітки. Наразі життю військовослужбовця нічого не загрожує.

В даний час правоохоронні органи внесли у єдиний реєстр досудових розслідувань кримінальне провадження, триває слідство. 

Loading...