У Луцьку під час побачень збиратимуть гроші для онкохворих дітей

Так звані «швидкі побачення» дуже поширені у Америці та Європі, де люди мають обмаль вільного часу й не можуть познайомитись з новими людьми, а особливо протилежної статі.

Джерело: Відомості

Формат зустрічі передбачає наявність однакової кількості чоловіків та жінок, які сидять за столиками та спілкуються. На кожне знайомство – 5 хвилин, після чого пара «міняється» партнерами. За цей час дві людини можуть дізнатись трішки одне про одного й у разі симпатії, або зацікавлення продовжують спілкування о завершенню побачення.

У Луцьку провести подібний захід вирішили Ірина Баран та Віктор Марчак. Для того, аби зареєструватись на побачення слід заповнити анкету.

Вартість участі – 50 гривень. У ціну входить проведення часу в затишному закладі та напій, або солодощі. Решту ж зібраних коштів передадуть БФ «СТОПРАК» на потребу онкохворих діток. Тож, якщо учасник забажає, може пожертвувати й більш ніж 50 гривень.

Побачення планують організувати 1 березня. Місце і час будуть повідомлені учасникам, які заповнять анкети.

Деталі за телефоном: 0668494081, 0973720599 та в групах Благодійний вечір «Швидкі побачення в Луцьку» ВКонтакте та на Фейсбуці.

Loading...