У Ковелі відкрито відділення ПриватБанку у сучасному форматі

У Ковелі відкрито відділення ПриватБанку у сучасному форматі

Для задоволення попиту ПриватБанк продовжує удосконалювати та розширювати мережу відділень на Волині.

Джерело: Відомості

Віднедавна у місті Ковель по вул. Незалежності, 55 запрацювало відділення ПриватБанку у новітньому форматі. Передові банківські технології, сучасне обладнання та цілодобовий пункт самообслуговування дозволяють клієнтам отримувати будь-яку послугу протягом декількох хвилин у цілодобовому форматі обслуговування 24/7.

Бути максимально близькими до клієнтів і надавати їм увесь спектр банківських послуг – саме такими принципами керується ПриватБанк, відкриваючи відділення та переформатовуючи старі. Відсутність кабінетної системи, планшетне обслуговування, досвідчені спеціалісти — це все у відділеннях ПриватБанку.

«Ми щиро раді вітати наших клієнтів у нашому відділенні, – каже Юрій Лучко керівник напрямку розвитку ПриватБанку Північно-Західного РУ. – Я сподіваюся, що відділення сучасного формату повністю задовольнить потреби наших клієнтів».

Для зручності клієнтів та запобігання чергам у відділенні встановлено термінали самообслуговування та банкомат. Завдяки цьому майже всі сучасні банківські операції клієнти можуть здійснити самостійно – це і поповнення карток, і зняття готівки, і грошові перекази, і купівлю квитків на транспорт тощо. При потребі, клієнту завжди допоможуть та нададуть консультації.

Сьогодні у Волинській області Північно-Західного РУ ПриватБанку функціонує 63 відділень, 200 термінали самообслуговування та 202 банкомата.

Loading...