Терористи обстріляли Попасну під час евакуації пацієнтів психоневрологічного інтернату

Бойовики обстріляли житловий квартал в місті Попасна (Луганська область) біля психоневрологічного інтернату під час евакуації пацієнтів установи в інший район.

Джерело: Відомості

Пацієнти не постраждали, але поранено двох місцевих жителів, повідомляє прес-служба глави Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

У прес-службі розповіли, що в четвер соціальні служби почали евакуацію пацієнтів Попаснянського обласного психоневрологічного інтернату в безпечне місце, оскільки останні півтора тижні райцентр інтенсивно обстрілюється з артилерії, мінометів і «Градів» «казаками» так званого Всевеликого війська донського з боку окупованого Первомайська.

«Щоб уберегти пацієнтів від обстрілів, прийнято рішення перевести їх в аналогічний заклад Новоайдарського району. Проте, коли до інтернату під'їхали автобуси, Попасну обстріляли з «Градів», — йдеться в повідомленні.

За словами Москаля, снаряди вибухнули в житловому кварталі по сусідству з інтернатом.

«Тобто терористи цілеспрямовано відкрили вогонь, дізнавшись про скупчення людей і автобусів в мікрорайоні. Ніхто з пацієнтів не постраждав, проте в результаті обстрілу поранено двох місцевих жителів», — повідомив він.

Зараз вдалося вивезти 28 людей, інші будуть доставлені в безпечне місце пізніше.

Loading...