Ярош пропонував підірвати донецький аеропорт і хотів власноруч пристрелити одного генерала

Ярош пропонував підірвати донецький аеропорт і хотів власноруч пристрелити одного генерала

Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош пропонував підірвати зруйновані термінали донецького аеропорту, але в армії його не підтримали.

Джерело: Відомості

Про це він розповів в інтерв'ю «Громадському ТБ».

«Якщо батальйонно-тактичною штурмовою групою провести спецоперацію, перед тим артилерію підготувати по квадратах, то ми можемо нормально зайти в термінал, нормально там попрацювати, підігнати інженерну техніку, навіть «200-х» же ж треба забрати, відійти, замінувати і підірвати там все», – розповів Ярош.

«Аеродром нами контролюється повністю, а ті термінали нікому не потрібні в такому стані. Але наші генерали інакше думають», – пояснив він.

Ярош розповів, що його поранення мало і «позитивні» наслідки.

«Я, коли їхав тоді, коли отримав поранення, то добре, що отримав його, я б сам одного (генерала) своїми руками пристрелив би», – пояснив Ярош.

За його словами, українське військове командування часто відірване від реальності і не зробило висновків із попередніх поразок.

«Нам легше, чому ми і не маємо статусу – послав куди подалі. На наших очах роту поклали в Жаб'ячому, перед Пісками… Пацанів кладуть, як мішені. Логіки немає. Ніяких висновків з іловайської трагедії вони не зробили», – переконує лідер «ПС».

Loading...