Бойовики «ДНР» намагаються об’єднати фронт з «ЛНР»

Ватажок терористичного угруповання «Донецька народна республіка» Олександр Захарченко заявив, що на Донбасі ведуться бої з метою «об’єднання фронту».

Джерело: Відомості

Глава самопроголошеної «Донецької народної республіки Олександр Захарченко заявив про плани створення спільного фронту з самопроголошеною Луганською народною республікою, передає портал «ГордонUA».

«Бойові дії йдуть. Ми зараз намагаємося з'єднатися з ЛНР, об'єднати фронт», — сказав він журналістам під час відвідування Горлівки.

Як відомо, 24 січня в Донецьку ватажок «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що бойовики почали наступ на Маріуполь. Пізніше він спростував свої ж слова.

23 січня на зустрічі зі студентами в Донецьку Захарченко також заявляв про намір активізувати бойові дії. Він повідомив, що наступ триватиме до тих пір, поки «ДНР» не займе всю територію Донецької області.

Обстановка на території Донецької та Луганської областей залишається складною. Бандформування «ДНР» та «ЛНР» і збройні сили РФ ведуть активні бойові дії, прагнучи розширити зону конфлікту і збільшити площі підконтрольних їм територій. За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на сході України семеро українських військовослужбовців загинули, 24 були поранені.

Loading...