ЗМІ: Під прикриттям гумконвою Росія може офіційно ввести в Україну війська

ЗМІ: Під прикриттям гумконвою Росія може офіційно ввести в Україну війська

Висока ймовірність, що для офіційного вводу військ Російської Федерації на територію України буде використано черговий гуманітарний конвой, який має прибути з Російської Федерації.

Джерело: Відомості

Про це повідомляють поінформовані джерела у столиці Російської Федерації, пише УНН.

За інформацією співрозмовника агентства, на сьогоднішній день на території РФ утримується значна кількість українських військовополонених, які не зазначені в офіційних документах як Росії, так і України.

Співрозмовник не виключає, що українських військовополонених можуть повернути до України в автомобілях чергового гуманітарного конвою, який нібито розстріляють люди з добровольчих батальйонів, які воюють на стороні України.

Як доказ, біля розстріляного конвою будуть залишені тіла українських полонених зі зброєю, номери якої будуть відповідати військовим частинам України.

За інформацією джерела, це може дати старт широкомасштабній інформаційній кампанії у російських ЗМІ щодо гуманітарної катастрофи на Донбасі. Зокрема, нібито, здійсненого розстрілу українською стороною російського гумконвою та необхідністю офіційного введення військ РФ на територію України «з метою захисту цивільного населення».

Нагадаємо, в Росії приступили до підготовки 12-ї колони з так званою «гуманітарною допомогою» для Донбасу.

Як уточнюється, частина машин вийде з Ногінського центру МНС, частина відправиться з інших російських регіонів.

Loading...