Україна вводить санкції проти Росії

Україна вводить санкції проти Росії

Рада національної безпеки та оборони розгляне питання про застосування санкцій Заходу проти Росії та надзвичайні заходи щодо протидії російській загрозі.

Джерело: Відомості

Про це, відкриваючи засідання РНБО, заявив президент України Петро Порошенко, передає УНН.

«До порядку денного вноситься пункт з приводу застосування санкцій, які ввели Євросоюз, США, країни Великої сімки щодо Російської Федерації», — розповів глава держави.

Він також додав, що на засіданні РНБО планується розглянути питання про надзвичайні заходи щодо протидії російській загрозі.

«Для посилення тиску на Росію Рада національної безпеки прийняв рішення щодо обов'язкового застосування на території України санкцій, введених країнами ЄС, Швейцарською конфедерацією, США і країнами Великої сімки щодо Російської Федерації», — повідомила прес-служба РНБО про результати сьогоднішнього засідання Ради. Також РНБО вніс пропозиції щодо посилення санкцій проти Росі

«Просив би також розглянути питання про забезпечення діяльності головного ситуативного центру України при РНБО, а також стосовно державного оборонного замовлення», — сказав Порошенко. 

Loading...