Бійці у формі «Айдару» чинили безлад на трасі Київ-Бориспіль (відео)

Бійці у формі «Айдару» чинили безлад на трасі Київ-Бориспіль (відео)

У мережі з’явилося відео, на якому люди у камуфляжній формі, схожі на бійців «Айдару», влаштували свавілля на трасі Бориспіль-Київ.

Джерело: Відомості

Відео на YouTube виклав користувач Alex Momot. У підписі до відео вказано, що «п'яні люди на машинах з «Почесної варти» (бійці з батальйону Айдар), яких супроводжували машини Автомайдану, влаштовують свавілля на трасі Бориспіль-Київ». 

«Рухаючись по трасі з забороненою швидкістю 40 км/год, займають всі полоси, блокують рух всього транспорту, а потім підрізаючи авто, б'ють водіїв транспортних засобів», — йдеться в описі до відео.

Крім того на відео видно, як дійсно авто постраждалих рухається трасою і не може спокійно проїхати, оскільки авто нібито «айдарівців» перекривають усі чотири полосі і весь час намагаються підрізати і не пропустити авто «цивільних». Про це також зрозуміло з розмови людей, які сидять у машині.

За кілька хвилин авто з людьми у камуфляжі знову підрізало «цивільне» авто і водієві довелося зупинитися. Водночас із автівки порушників вийшли двоє хлопців. Як зафіксував відеореєстратор постраждалої автівки, бійці увірвалися до салону і почали бити по машині. Далі, окрім криків дівчини, яка їхала в машині, нічого не чути.

Після цього бійці сідають у свої автівки і їдуть геть, відзначає ТСН.

При цьому, як повідомляється на сторінці «Автомайдану» в Facebook, 20 грудня справді «Автомайдан» рухався по Бориспільській трасі. «АвтоМайдан на Бориспільскій трасі, чекає аби супроводити в останній шлях, загиблих за нашу країну бійців 24-го штурмового батальйону Айдар», — сказано у повідомленні. 

Loading...