Східні райони Луганська повністю знеструмлені

Сьогодні вранці у Луганську через перевантаження напруги спрацював захист на підстанції Кіровська, і відбулося її аварійне відключення, що повністю знеструмило східні райони Луганська, включаючи 14 котелень.

Джерело: Відомості

Наразі ведуться роботи по запуску підстанції та відновлення подачі електроенергії. Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

Також енергетики ремонтують обладнання на підстанції Червоного Яру і здійснюють спробу подати напругу в селище обхідним шляхом, оскільки дефіцит дроту не дозволяє провести його повну заміну. У процесі модифікації перебувають кабельні лінії у селищі Ювілейний, а також повністю запитані у селищі Металіст і Тепличне.

Нагадаємо, губернатор Луганщини Геннадій Москаль поскаржився, що терористи перешкоджають роботі ремонтників на території області.

Відновити пошкоджені лінії газо- та електрозабезпечення не дозволяли бойовики так званого всевеликого войска донского під керівництвом отамана Козіцина. Тому на Луганщині спробували залучити як посередників представників спостережної місії ОБСЄ. 

Loading...