Терористи обстріляли власні позиції: один з підрозділів зазнав втрат

В ході ведення вогню по передовим підрозділам українських військ, пунктом управління та коригування ведення вогню бойовиків було завдано удару по своїх же позиціях.

Джерело: Відомості

Про це у соцмережі Facebook повідомив координатор групи Інформаційний опір Дмитро Тимчук.

Розгортання і застосування додаткових артилерійських підрозділів на південь від Донецька (район Докучаєвська і Оленівки) продемонструвало відсутність координації та взаємодії між формуваннями терористів і російськими військами.

«Зокрема, в ході ведення вогню по передовим підрозділам українських військ, пунктом управління та коригування ведення вогню бойовиків були неправильно ідентифіковані вогневі позиції одного з артдивізіон українських військ, за якими було відкрито вогонь на придушення і знищення. В результаті удару було завдано по своїх позиціях, один з підрозділів російсько-терористичних військ зазнав втрат», — написав Тимчук.

Також він повідомив, що у районі населеного пункту Ясинувата зафіксовано прибуття поповнення для формувань російсько-терористичних військ, що ведуть бої в районі н. п. Авдіївка та аеропорту в Донецьку.

Loading...