Константинов запевняє, що Крим «голодував» 23 роки з Україною

Константинов запевняє, що Крим «голодував» 23 роки з Україною

Так званий «голова» Держради Криму вважає, що насправді кримчани зараз просто не можуть оговтатися від «благодаті» з боку Росії, адже звикли «голодувати» за 23 роки.

Джерело: Відомості

Республіка Крим протягом 23 років потерпала від хронічних проблем з фінансуванням своїх потреб, а зараз виявилася нездатною за мить опанувати великий притік коштів з Росії. Про це на засіданні Держради Криму повідомив її голова Володимир Константинов, пишуть Новости Крыма.

«Головна сьогодні проблема, з якою ми стикаємося, — це не нестача грошей, а нездатність їх освоїти. Як довго голодуючому не можна їжі давати відразу, так і Республіка Крим після 23 років відсутності фінансування зіткнулася з дуже великим фінансуванням», — сказав він, додавши, що зараз обсяг фінансування «більш ніж достатній».

Імовірно, поки кримчани мають не вірити власним очам та гаманцям.

За словами Константинова, виробничі потужності в Криму під освоєння всіх засобів і реалізацію поставлених перед республікою завдань ще просто не збудовані, але керівництво Криму «зможе все це організувати». Щоправда, як саме, Константинов не пояснив.

Loading...