ЗМІ: На Одещині під час нічного полювання чиновники стріляли «на шум»: вбито дві людини

У селі Соловйове Березовського району Одеської області, у регіональному ландшафтному парку Тилігульський, під час нічного полювання були випадково застрелені дві людини.

Джерело: Відомості

У Березовському районі Одеської області на нічному полюванні, організованому для суддівських і прокурорських чиновників, випадково застрелили двох чоловік. Про це повідомляє портал «Преступности.НЕТ» з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Так, у селі Соловйове Березовського району Одеської області, у регіональному ландшафтному парку Тилігульський, під час нічного полювання були випадково застрелені дві людини.

Як повідомило джерело, в полюванні брали участь суддівські і прокурорські чиновники і єгер. Присутні, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, робили постріли, орієнтуючись на звуки, які лунали з боку очеретів. В результаті, дві людини загинули.

На даний момент єгер Турятка затриманий за підозрою у вбивстві. У той же час, за словами джерела, правоохоронні органи намагаються перекваліфікувати те, що трапилося в побутове вбивство на ґрунті ревнощів.

Варто відзначити, що за участь у такому заході бажаючі пополювати платили місцевим єгерям по 200 доларів США. Цікаво те, що нещасні випадки під час полювання, в якому беруть участь чиновники і політики — не рідкість. Так, раніше повідомлялося, що пострілом в шию під час полювання застрелили львівського політика і бізнесмена Андрія Панаса. Під час полювання на кабана, колишній депутат попрямував в очерети. Його колега по полюванню вистрілив на шум і завдав Панасу смертельне поранення — куля потрапила в шию.

Loading...