В Антрациті вчора люди мітингували проти ЛНР

Як повідомляють жителі Антрацита, в центрі міста зібралися близько ста чоловік, в основному люди пенсійного віку.

Джерело: Відомості

23 листопада в ряді міст на окупованій території Луганської області планувалися народні збори проти самопроголошеної «ЛНР», які були анонсовані в соціальних мережах. На даний момент стало відомо, як вони пройшли в Антрациті та Алчевську, пише Інформатор.

В Антрациті місцеві жителі вирішили вийти на мітинг проти представників «ЛНР». Як повідомляють жителі Антрацита, в центрі міста зібралися близько ста чоловік, в основному люди пенсійного віку. Вони вимагали, щоб їм виплатили пенсії і зарплати.

«Мітинг, правда, дуже швидко закінчився. Прийшли максимум сто чоловік. Кричали, що їм не виплачують пенсії, зарплати. З представників «ЛНР» нікого не було. Люди постояли на вулиці хвилин сорок і почали розходитися по домівках», — написав у соцмережі Андрій Ворос, місцевий житель.

Замість керівництва ЛНР на площу прибуло безліч озброєних козаків. «На питання тих нечисленних сміливців: «коли будуть гроші», відповіли, що за грошима звертайтеся до теслярських, а у них грошей немає», розповідають присутні на мітингу люди.

В Алчевську мітинг не відбувся зовсім.

Нагадаємо, до цього вже багаторазово мітингували місцеві жителі з вимогою виплати соціальних виплат і пенсій.

Loading...