Священик став пособником терористів

Священик став пособником терористів

Кричко на своїй сторінці в соціальній мережі ВКонтакте публікує фотографії, на яких він позує з автоматом в компанії терористів і цитує так званий катехізис російського націоналіста.

Джерело: Відомості

Священик Данило Кричко, назвавши себе «патріотом-монархістом», став пособників терористів, проти яких воюють сили антитерористичної операції на сході України.

Кричко на своїй сторінці в соціальній мережі ВКонтакте публікує фотографії, на яких він позує з автоматом в компанії терористів і цитує так званий катехізис російського націоналіста, пише Інформатор.

На своїй сторінці в соціальній мережі Данило вказав, що є учасником характерних груп. Зокрема, священик цікавиться «зведенням від ополчення Новоросії», «Козачою Національною гвардією», «Армією Росії і союзників», «russia today російською» та інші.

Це пояснює, чому Данило цитує повідомлення з групи «Росія по-русски» про українських журналістів: «СУДЬБА УКРОЖУРНАЛИСТА. Посмотрел я это видео и знаете, о чем подумал? Как же славно мы раздолбали этих скотов под Иловайском. Всю их, так сказать, «добровольческую элиту» положили. Именно под Иловайском загорелась командирская звезда Гиви. И именно Иловайск стал финалом хероической летописи украинских батальонов».

«Пожалуй, один только «Азов» (самый, кстати, ублюдочный, как раз по закону жанра: вкусное на потом) избежал серьезного попадалова. Был и у него шанс сдохнуть в Мариуполе, да в дело вмешалась политика. А то бы он встрял под таких «вежливых»… Ух! Сколько бы гробиков патриотических поехало по городам и весям украинским. А укрожурналисты — это мерзость в кубе. По хорошему после освобождения Украины их надо будет вешать вместе с Ярошами и Аваковыми. Ни в коем случае не жалейте их! Это корень зла. Его надо выкорчевывать огнем и мечом», — таке повідомлення розмістив на своїй сторінці у соцмережі «священик».

Loading...