На Дніпропетровщині з гранатомета розстріляли інкасаторський автомобіль: четверо загиблих

Пошкоджена автівка була знайдена на території Царичанського району на відстані 500 метрів від знаку Дніпропетровська область.

Джерело: Відомості

На кордоні Дніпропетровської та Полтавської області вчинено напад на інкасаторський автомобіль. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Пошкоджена автівка була знайдена на території Царичанського району на відстані 500 метрів від знаку Дніпропетровська область.

30 жовтня о 00.10 до чергової частини Царичанського райвідділу міліції від працівників УДСО Дніпропетровській області надійшло повідомлення про те, що неподалік від с. Ляшківка на території Царичанського району пропав зв’язок з інкасаторським автомобілем одного із комерційних банків, який перевозив гроші.

Виїздом на місце в кюветі був знайдений спалений автомобіль Volkswagen Т-5, в якому знаходились 3 обгорілих тіла, та біля водійських дверей тіло ще одного чоловіка. Серед загиблих 2 співробітника УДСО та 2 інкасатора банку.

При обстеженні на кузові автомобіля встановлені чисельні механічні пошкодження зі всіх сторін, які характерні для пострілів з гранатомету. Сейф у вантажному відсіку автомобіля відкритий, гроші відсутні. Сума збитку встановлюється.

На території Дніпропетровської та Полтавської областей введений план «Сирена». Приймаються заходи для встановлення обставин злочину та затримання нападників.

За даним фактом слідчим відділом Царичанського райвідділу міліції внесено відомості до ЄРДР за статтею «Умисне вбивство з корисливих мотивів вчинене за попередньою змовою групою осіб».

Loading...