НАТО: Російська армія досі стоїть на кордоні з Україною та готова до вторгнення

НАТО: Російська армія досі стоїть на кордоні з Україною та готова до вторгнення

На сході України все ще знаходиться певна кількість російських військ, а також зберігається досить дієздатна сила на кордоні, незважаючи на часткове відведення.

Джерело: Відомості

У НАТО заявили, що російські війська досі знаходяться на Донбасі, а навколо кордонів ще стоять боєздатні підрозділи армії РФ. 

За словами командувача силами НАТО в Європі генерала Філіпа Брідлава, хоча все ж таки російські війська відходять з території України, але в тому, що частина армії РФ залишається на Донбасі — «немає жодного сумніву», передає УНН.

«Ми спостерігали досить хороше виведення російських військ з території України, але, можете не сумніватися, російські війська все ще залишаються на сході України», — сказав генерал Філіп Брідлав.

Деякі російські війська, які були розташовані неподалік від кордону з Україною, відведені і деякі інші готується до відведення, «але сила, яка залишається і немає жодних ознак щодо відведення раніше дуже, ще й досі є дуже і дуже дієздатною силою», — сказав він.

Слід зазначити, що офіційно Кремль надав розпорядження відвести своє 17-тисячне угрупування від кордонів ще у середині жовтня, а усі докази участі регулярних військ РФ на боці бойовиків відміталися Путіним зі словами: «вони заблукали». 

Loading...