Слідство вимагає заарештувати авіадиспетчера аеропорту Внуково

«Перебуваючи на волі, він може знищити докази у справі, він підозрюється за статтею 263 частина 3, за якою йому може загрожувати понад три роки позбавлення волі», - сказав слідчий, обґрунтовуючи прохання про арешт.

Джерело: Відомості

Слідство просить заарештувати на два місяці авіадиспетчера Внуково. На думку слідства, перебуваючи на волі, диспетчер, що керував повітряним рухом в момент катастрофи, може знищити докази.

Слідство просить заарештувати на два місяці авіадиспетчера Внуково Олександра Круглова, який керував повітряним рухом в момент катастрофи літака Falcon, повідомляє Кореспондент з Басманного суду.

"Перебуваючи на волі, він може знищити докази у справі, він підозрюється за статтею 263 частина 3, за якою йому може загрожувати понад три роки позбавлення волі", - сказав слідчий, обґрунтовуючи прохання про арешт.

Нагадаємо, 20 жовтня у Внуково під час зльоту розбився приватний легкомоторний лайнер, на борту якого перебував президент компанії Total Крістоф де Маржері. Також загинули ще троє членів екіпажу.

Слідство заявило, що головною причиною катастрофи у Внуково вважає помилку диспетчерів і водія комбайна. Дані "чорних скриньок" не показали помилок в роботі пілотів.

У свою чергу, сьогодні вранці видання Коммерсант повідомляло, посилаючись на джерело, близьке до слідства, що в момент авіакатастрофи у Внуково злітно-посадковою смугою аеропорту безконтрольно їздили не одна, а дві снігоприбиральні машини. 

Loading...