Маломуж: Росія хоче об’єднати всіх терористів Донбасу для нових вторгнень

«В цій ситуації така координація їм особливо необхідна», — вважає Маломуж.

Джерело: Відомості

Спецслужби Російської Федерації хочуть об'єднати всі терористичні угрупування Донбасу для захоплення нових стратегічно важливих міст. Таку думку в ефірі Еспресо.TV висловив екс-голова служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж.

«Представники спецслужб Росії намагаються об'єднати розрізнені групи терористів у зв’язку з тим, що немає єдиної координації дій. Відповідно, діють групи по вказівкам розрізнених центрів ФСБ, ГРУ генштабу та інші. Тому передбачено таку координацію провести та створити цільні групи, такі як Новоросія, об'єднати ЛНР і ДНР», — зазначив він.

Маломуж додав, що тоді «це буде злагоджена робота не тільки по протидії АТО, а і по захопленню нових стратегічних об'єктів, таких як Маріуполь, Донецький аеропорт».

«В цій ситуації така координація їм особливо необхідна», — вважає Маломуж.

Також він розповів про те, яким саме чином буде відбуватися створення злагодженої роботи між терористичним угрупуваннями.

«Там йде ротація тих людей, які виявляють індивідуальність. В такій ситуації одні терористи будуть відкликатись, інші зачищатись. Зачищатись будуть неконтрольовані, екстремістськи налаштовані терористи. Ті хто із числа кримінальних авторитетів, які не підкоряються ні ДНР, ні ЛНР ні Росії. Буде чітко сформована вертикаль і скоординовано дії на такі важливий період, як вони вважають, зима-осінь», — сказав екс-розвідник. 

Loading...