Шахтарі Донецька готують страйк проти «ДНР»

На думку журналіста, терористи планують уникнути соціального вибуху на окупованій ними території.

Джерело: Відомості

Серед шахтарів і металургів, які проживають на окупованих територіях, зростає кількість незадоволених через відсутність роботи або зарплати.

Жителі Донецька планують вийти до будівлі Донецької обласної державної адміністрації та організувати страйк з вимогою заплатити покладені виплати, повідомляє журналіст «Новостей Донбасса» з окупованої території.

«Для виходу з цієї ситуації представникам ДНР, які призначені «наглядачами» за відповідні сектори промисловості, рекомендовано в терміновому порядку пустити серед трудящих чутку такого змісту: «Скоро запустяться всі підприємства. Із України та Росії піде сировина. Продукція почне реалізовуватися за старими і новими контрактами. В ДНР надходитимуть податки, і всім заплатять».

Подібні чутки доручено поширювати також «Інформаційно-психологічному управлінню ДНР», — йдеться в повідомленні журналіста з Донецька.

На думку журналіста, терористи планують уникнути соціального вибуху на окупованій ними території.

«Надалі невиконання своїх обіцянок ДНР буде пояснювати протидією українській стороні, що й не дивно — забезпечити нормальне життя жителям окупованих територій терористи не тільки не хочуть, але і не можуть», — вважає журналіст. 

Loading...